Utilajele de deszăpezire din județ, pregătite de intervenție

333

Având în vedere cantitatea de precipitații și temperaturile scăzute din acest sfârșit de săptămână anunțate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), Consiliul Județean Bihor le-a cerut celor patru firme responsabile de deszăpezirea din județ să ia toate măsurile ce se impun pentru a acționa prompt. 

Astfel, cele cinci baze din Oradea, Beiuș, Aleșd, Marghita și Salonta-Tinca vor avea pregătite în regim de permanență 24 de utilaje echipate cu instalație de împrăștiere a materialului antiderapant și cu lamă pentru degajat zăpada. 

Dacă situația o va impune, firmele vor suplimenta în regim de urgență numărul de mașini pentru intervenție și vor scoate pe teren toate cele 40 de utlilaje. Totodată, Consiliul Județean Bihor le-a solicitat acestora să se asigure că stocurile de materiale antiderapante, nisip și sare sunt suficiente. 

Cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C.CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca). 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.