Traficul este blocat! Accident între două tiruri și o autoutilitară între Aleșd și Cluj

2786
Foto caracter ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două tiruri și o autoutilitară, circulația pe DN1 (E60) Cluj-Napoca – Aleșd – Oradea este momentan oprită pe ambele sensuri la km 530+500 de metri, în zona localității clujene Poieni.

In urma impactului, șoferul autoutilitarei a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cele două tiruri erau încărcate cu băuturi răcoritoare, respectiv electronice, iar şoferii nu au suferit răni care să necesite internarea.

Traficul rutier a fost oprit total timp de aproximativ o oră.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.