Update | Trafic oprit pe DN1 din cauza unui accident rutier în zona localității Urvind

2719
Foto caracter ilustrativ

Update: Din primele date, trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului două persoane au rămas încarcerate, fiind scoase dintre fiare de echipajele de urgenţă ale SMURD.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani, care a fost preluat de echipaj cu fracturi la nivelul membrelor superioare şi inferioare respectiv contuzii, și un pacient în vârstă de 60 ani care a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare şi un traumatism cranio-cerebral”, a declarat pentru bihoreanul şeful SMURD-UPU Bihor, dr Hadrian Borcea.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre trei autoturisme, circulaţia rutieră pe DN1 (E60) Aleşd – Oradea este momentan întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii bihorene Urvind.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, timp de aproximativ 15 minute circulația rutieră a fost blocată și redirecționată pe rute alternative.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme, două persoane au fost rănite și transportate la spital. Polițiștii rutieri se află la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.