Harta cazurilor totale și active de COVID-19 în Bihor. În Aleșd sunt 18 cazuri active

1682
Test pentru coronavius
Test pentru coronavius. Foto ©️ Profimedia Images

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bihor a făcut publică harta cazurilor active din județ în ultima zi a lunii ianuarie.

În Oradea, sunt înregistrate 405 cazuri active. În afara municipiului, cele mai multe cazuri COVID-19 active sunt în Beiuș 24, Șinteu 20, și Marghita 19.

De asemenea, în orașul Aleșd sunt înregistrare 18 cazuri active, în timp ce în Salonta sunt înregistrate 12 cazuri.

Sunt 17 cazuri în Sântandrei, 14 în Oșorhei și 11 în Sânmartin. În 17 comune nu mai este activ niciun caz de infectare cu coronaviurus, iar în celelalte unități administrativ-teritoriale din județ sunt între una și 10 îmbolnăviri.

Vezi mai jos localitățile cu zeci de cazuri active:

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.