Accident la ieșire din Huedin. Victimele au fost preluate cu elicopterul SMURD

1855

Accident rutier pe DN1, la ieșire din orașul Huedin. O mașină a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, după o depășire.

Potrivit IPJ Cluj, șoferul de 36 de ani al unui autoturism care se deplasa din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după efectuarea unei depășiri regulamentare, la revenirea pe bandă.

Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, revenind ulterior. În autoturism se aflau alte trei persoane, o femeie de 36 de ani și doi copii de 6 și 8 ani.

În urma accidentlui, trei persoanele au fost transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.