13.1 C
Aleşd
vineri, 12 aprilie 2024

1 Mai în siguranță

Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

- Publicitate -

Azi este 1 Mai, care, pe lângă Ziua Internaţională a Muncii, este şi o zi marcată, în general, prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri.

Anul acesta toţi trebuie să abordăm diferit această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

și

ATENȚIE

– Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu transformăm aceaste zile în curse  pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

– Încă nu este posibil să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane.

– Chiar dacă vremea se arată prietenoasă, de data aceastagrătarul îl facem acasă, în familie.

Vă informăm că accesul este restricționat în zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.

Echipajele poliției rutiere, de ordine publică și jandarmeria vor supraveghea toate aceste zone.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 10.000 de lei.

În medie, peste 500 de polițiști bihoreni vor fi prezenți în stradă, zilnic, în această perioadă, alături de  jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, pentru siguranța dumneavoastră!

În toată această perioadă se acționează cu efective mărite. Alături de structurile de ordine publică și poliție rutieră, echipele de luptători ai structurii de Acțiuni Speciale și ai Jandarmeriei se vor afla în stradă, pentru un răspuns prompt în ceea ce înseamnă asigurarea ordinii și liniștii publice.

Respectați Ordonanțele Militare!

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,205FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
787CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI