26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Zeci de şoferi au fost amendaţi în 24 de ore pentru centura de siguranţă

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Peste 160 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

La data de 15 aprilie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 79.685 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut șapte permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

Ciprian Blejan

Astfel, 112 sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 29 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționată o depășire neregulamentară, trei sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI