Weekend plin de șoferi băuți pe șoselele din județul Bihor

411

Luni, 15 iulie, la ora 00.16, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, luni, 15 iulie, la ora 01.15, pe strada Seleușului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din localitatea Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism,fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, 15 iulie, la ora 02.25, pe D.N. 79, la intrarea în municipiul Oradea,polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 14 iulie, la ora 00.08, pe drumul comunal 112, în localitatea bihoreană Chișlaz a fost depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Marghita,în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 14 iulie, la ora 03.58, pe D.N. 19/B, în afara localității bihorene Marghita a fost depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 12 iulie, la ora 08.04, pe strada Podul Mareșal Constantin Prezan din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat 48 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 12 iulie, la ora 23.54, pe strada Uzinelor din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Biharia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 12 iulie, la ora 19.40, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Leș, polițiștii din Sântandrei au depistat în trafic un localnic de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.