Weekend cu accidente pe bandă rulantă în Bihor

950

Duminică, 30 august, la ora 11.55, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Molidului din Oradea, la intersecția cu strada Matei Corvin nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă pe strada Matei Corvin, pe direcția strada Suișului – B-dul Ștefan cel Mare, pe banda a doua de circulație, de un bărbat de 28 de ani, din comuna Derna, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Oșorhei / Acroșaj, pe fondul neacordării priorității de trecere

Luni, 31 august, la ora 00.10, pe strada 2 din comuna Oșorhei, un bărbat de 33 de ani, din comuna Borod, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția cu strada 201 a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere. 

Astfel, a intrat în coliziune cu un motociclu fără număr de înmatriculare, condus din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Oșorhei.

În urma evenimentului rutier, atât conducătorul motocilului, cât și doi tineri din Oșorhei, ambii de 18 ani, pasageri pe motociclu, au suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier Bihor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Petreu / Autoaccidentare

Sâmbătă, 29 august, la ora 11.03, pe drumul județean 190/F, în localitatea bihoreană Petreu, un bărbat de 64 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Marghita – Abrămuţ, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism care era oprit parţial pe podul de acces în curtea unui imobil.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 64 de ani care conducea autoturismul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Chiribiș / Coliziune în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere

Duminică, 30 august., la ora 00.35, în afara localității bihorene Chiribiș, un tânăr de 19 ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19E, pe direcția Oradea – Marghita, la intersecția cu D.N. 19B, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, pe direcția Suplacu de Barcău – Marghita, de un tânăr de 24 de ani, din Marghita.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Chiribiș / Autoaccidentare

Vineri, 28 august, la ora 21.05, pe D.N.19/E, în localitatea bihoreană Chiribiş, un bărbat de 60 de ani, din comuna Abrămuţ, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, pe direcţia Oradea – Marghita, a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat în şantul din partea stângă a direcţiei sale de deplasare şi apoi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.