26.5 C
Aleşd
luni, 15 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Vremea în Bihor pentru următoarele două săptămâni: variații termice și instabilitate atmosferică

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză detaliată pentru regiunea Crișana pentru următoarele două săptămâni:

  • În primele două zile, se va înregistra o ușoară creștere a temperaturilor, cu medii ale maximelor termice apropiindu-se de 32 de grade Celsius. Ulterior, pe data de 27 iunie, se prognozează o scădere a acestora până la 28 de grade Celsius.
  • La finalul lunii iunie, se anticipă o nouă creștere a temperaturilor, cu medii ale maximelor de aproximativ 33 de grade Celsius.
  • În primele zile ale lunii iulie, temperaturile maxime vor cunoaște o ușoară diminuare, stabilizându-se între 29 și 32 de grade Celsius.
  • Temperaturile minime vor oscila între 15 și 19 grade Celsius, cu valori mai scăzute în cea de-a doua săptămână a perioadei prognozate.
  • Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, manifestată prin fenomene mai intense și mai frecvente, cu accent pe prima săptămână a intervalului prognozat.

Această prognoză meteo oferă o imagine detaliată asupra evoluției temperaturilor și condițiilor meteorologice în Crișana pentru următoarele două săptămâni.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,850FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
989CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI