Vineri, o nouă dezbatere LIVE: Relatările medicilor din prima linie

94

Continuă seria de dezbateri moderate de către realizatorul TV, Octavian Haragoș. De această dată, sub genericul „Relatările medicilor din prima linie”, Octavian Haragoș îi are invitați pe dr. Carmen Pantiș – medic

primar ATI la Spitalul Clinic Județean, dr. Diana Moldovan – medic primar pneumolog la Spitalul Municipal Oradea, dr. Călin Sonea – medic-șef DSP Bihor și dr. Diana Racz – medic specialist în sănătate publică la DSP Bihor.  

Dezbaterea începe vineri, 10 decembrie, la ora 18, fiind transmisă LIVE pe pagina de Facebook.

Răspunsuri documentate la întrebări legitime

Reamintim că, în continuare, medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc răspunde în scris întrebărilor pe care le au cetățenii, pe email [email protected]

În primele două dezbateri ce au avut loc deja în cadrul campaniei de informare inițiată de Primăria Oradea, oaspeții lui Octavian Haragoș au fost medicii Gheorghe Carp, Hadrian Borcea, Ramona German, Iulian Zaporojan, precum și fostul pacient COVID, Florin Vasile. Jurnalistul și oaspeții săi au abordat problemele generate de această pandemie, încercând să formuleze răspunsuri bine documentate, ancorate în realitate, la întrebările legitime pe care le au cetățenii, în legătură cu pandemia și cu campania de vaccinare. 

Dezbaterile sunt găzduite de Primăria Oradea, în cadrul campaniei de informare „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.