(Video) Update! Criminalul Adrian Hladii a fost prins de polițiștii orădeni.Bărbatul a sărit de la etajul patru și a decedat

4108

Sâmbătă seara, polițiștii orădeni l-au prins pe criminalul Adrian Hladii în cartierul Nufărul din Oradea.

Din primele informații obținute de la fața locului, ucigașul Daliei Duca a fost prins de polițiști în apartamentul lui situat vizavi de Lotus Center.

La vederea mascaților, interlopul a sărit de la etajul 4. Căzut în fața blocului, bărbatul a fost resuscitat de echipajele de terapie intensivă ale SMURD Oradea și transportat la Spitalul Județean Bihor.

Update: Potrivit Digi 24, care citează surse medicale, Adrian Hladii ar fi murit în ambulanţă, în drum spre spital.

La scurt timp şi IPJ Bihor a transmis un comunicat de presă. „Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat”, se arată în comunicatul poliţiei bihorene.

Știre în curs de actualizare.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.