Vacanța în aer liber – ,,PUTEREA APEI – APA PURĂ, VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ”

106

Vacanța în aer liber ,,PUTEREA APEI – APA PURĂ, VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ este un proiect propus de Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai’’ Bihor, cu sprijinul Fundației Comunitare Oradea, program finanțat de Lidl, în parteneriat cu Federația Fundațiilor Comunitare din România.

 

Timp de două săptămâni, respectiv 26 octombrie – 30octombrie 2020 și 1 februarie – 5 februarie 2021, în vacanțele școlare, 60 copii înscriși, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani (câte 30 membri în prima vacanță, 30 în a doua vacanță), vor parcurge un program de inițiere în tainele importanței apei în viața oamenilor.

Sesiunile vor dura 2 ore/zi, între orele 10:00-12:00. 

Activitățile se vor desfășura la Bibliotecă, la Compania de Apă, la Stația de Epurare și în Parcul Libertății, respectiv malul Crișului Repede.

Înscrierile se fac telefonic, la 0359.800.368 – tasta 2, în perioada 28 septembrie – 14 octombrie 2020. 

Condiții de înscriere: permis de bibliotecă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.