Urmărit general, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Salonta

115

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. 

În data de 09.09.2019, în jurul orei 23.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Salonta – rutier s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român G.M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Covasna.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat doi ani de închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de furt.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.