Un tânăr fără permis a produs un accident în Oșorhei și a fugit de la fața locului

1493
poliția municipiului Oradea-800x553
Foto caracter ilustrativ
 

Marți, 2 noiembrie, la ora 15.20, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Oșorhei, un tânăr de 19 ani, din Oșorhei, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Aleșd, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe o

 

stradă laterală, iar la părăsirea drumului național a acroșat cu partea laterală stânga o femeie de 68 de ani, din localitatea Fughiu, județul Bihor, care circula pe bicicletă, în aceeași direcție de deplasare, pe acostamentul din afara părții carosabile, pe partea stângă a drumului național.

După producerea evenimentului, tânărul de 19 ani, care conducea autoutilitara, a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii Postului de Poliție Oșorhei, la domiciliul acestuia.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni ușoare.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri bihoreni, s-a constatat că tânărul respectiv nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.