30.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Un tânăr din Bihor și-a pus capăt vieții la barajul Floroiu-Valea Drăganului

O tragedie cutremură comunitatea locală din Lunca Vișagului, unde un tânăr de 32 de ani din Oradea și-a încheiat viața într-un mod dramatic. Potrivit infohuedin.ro, bărbatul s-a aruncat de pe barajul Floroiu-Valea Drăganului în dimineața zilei de luni, de la o înălțime de aproximativ 120 de metri, pe partea fără apă a barajului.

Sursa citată scrie că, tânărul se confrunta cu o poveste tristă, fiind afectat grav de dependența de jocurile de noroc și de datoriile considerabile acumulate. După o noapte marcată de consum de alcool, el a ales să-și pună capăt zilelor într-un loc pe care îl considera special în zona Valea Drăganului.

Eforturile disperate ale salvatorilor de a-l resuscita au fost în zadar, iar autoritățile confirmă că nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tragedia a fost observată de paznicul de la baraj, care a alertat imediat autoritățile.

În urma evenimentului, poliția a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest act extrem, tratând cazul drept o posibilă ucidere din culpă.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,928FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI