Un tânăr de 28 de ani a murit în urma unui accident de muncă

5106
 

Un tânăr de 28 de ani, aflat în timpul programului de lucru, și-a pierdut viața după ce o presă de ștanțat tablă i-a zdrobit capul.

Accident a avut loc miercuri, 8 ianuarie, la o firmă din Oradea, situată pe strada Ogorului. Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor a demarat o anchetă. Tânărul era angajat ca și manipulant.

„Miercuri în jurul orei 14:10, un manipulant în vârstă de 28 de ani, angajat de un an și jumătate, se afla într-o hală de lucru la o firmă de pe strada Ogorului. Tânărul muncea la o mașină de ștanțat tablă. Nu știm de ce omul a intrat într-o zonă de lucru delimitată perimetral, fiind accidentat mortal. Cei de la Salvare au constatat ora decesului 14:30”, a declarat Marius Rotar, inspectorul şef al ITM Bihor.

Miercuri s-a deplasat la locul accidentului un inspector de la ITM Bihor pentru a face cercetări. Acestea au continuat şi în cursul zilei de joi, utilajul fiind oprit până la finalizarea cercetărilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.