Un tânăr beat şi fără permis la volan, a intrat cu maşina într-un cap de pod

1287
Accident Tămășeu
Foto © Facebook Grupul Info Trafic Bihor

Miercuri, 7 august, la ora 12.20, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Tămășeu, un tânăr de 22 de ani, din Săcueni, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a

 

poseda permis de conducere, pe direcția Oradea – Satu Mare, pe fondul necunoașterii regulilor de circulație și a consumului de alcool (0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod din șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de de deplasare.

În urma accidentului rutie, tânărul a suferit leziuni ușoare. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.