Un tânăr, bănuit că ar fi încercat să tâlhărească o femeie, iar pe alta ar fi violat-o, reținut de polițiști

545
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Joi, 1 iulie, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihorene, un tânăr de 23 de ani, din Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, respectiv viol.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 29 iunie a.c., în timp ce se afla în scara unui blocdin Oradea, în care acesta locuiește, ar fi acostat o femeie de 59 de ani, din Oradea, pe care ar fi încercat să o deposedeze, prin violență, de poșeta pe care o avea asupra sa. Cel în cauză ar fi renunțat la finalizarea activității infracționale din cauza strigătelor de ajutor ale victimei.

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 6 și 7 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, tânărul este bănuit că, la 30 iunie a.c., în timp ce se afla în scara unui alt bloc din Oradea, ar fi acostat o femeie de 27 de ani, din Oradea, pe care ar fi violat-o. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 2 și 3 zile de îngrijiri medicale.

Vineri, 2 iulie, cel în cauză va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, respectiv viol.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.