Un tânăr a murit zdrobit sub un tractor! Șoferul a fugit de la locul accidentului

2319
Foto caracter ilustravit
 

Un accident grav s-a produs marți, 07 august, în localitatea bihoreană Forău, comuna Uileacu de Beiuş, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, murit, după ce tractorul cu care circula s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Bihor, un bărbat de 51 de ani, din comuna Uileacu de Beiuș, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, pe o porțiune de drum deschis circulației publice, în pantă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar tractorul s-a răsturnat.

Din nefericire, tânărul de 28 de ani care se afla pe aripa tractorului, a fost prins sub cabina tractorului și a murit.

Când și-a dat seama ce s-a întâmplat șoferul tractorului a fugit de la locul accidentului. Mustrările de conștiință l-au făcut, cel mai probabil, să se prezinte singur a doua zi la sediul Poliției Municipiului Beiuș unde le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

„La momentul testării sale cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

În cauză, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 51 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Astăzi, 10 august, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă a acestuia.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.