Un șofer a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

3699
Un șofer a provocat un accident și a fugit de la locul faptei
Foto ©️Marius Sasu
 

Vineri, 29 noiembrie, la ora 14.10, la intersecția străzii Avram Iancu cu strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Oradea, un bărbat de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, înspre B-dul Decebal,

 

la intersecția cu strada Avram Iancu nu a respectat semnificația indicatorului rutier Oprire și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu, condus de un tânăr de 16 ani, din Sântandrei, pe direcția strada Sucevei Piața Unirii, care a fost determinat să efectueze o manevră de evitare, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului de caz, fiind depistat cu operativitate de polițiștii Biroului Rutier Oradea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.