10.3 C
Aleşd
marți, 27 februarie 2024

Un nou protest al transportatorilor și fermierilor din județul Bihor! Recomandările Jandarmeriei

Mâine, 20.01.2024, începând cu ora 12:00, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor și Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor monitoriza activitatea de protest a transportatorilor și fermierilor din județul Bihor. Jandarmii vor acționa pentru siguranța participanților, prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură antisocială, care ar putea tulbura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a acestei manifestații. 

- Publicitate -

Conform Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice au fost dispuse măsurile necesare pentru gestionarea acestei acțiuni de protest. 

Pentru ca manifestarea de protest să se desfășoare în condiții de siguranță, participanții sunt obligați:

  • să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciții acestora sau organele de ordine;
  • să nu introducă sau să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora;
  • să se abțină de la acțiuni de natură a împiedica desfășurarea normală a adunărilor publice și să nu incite la asemenea acțiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale;
  • să părăsească imediat adunările publice sau locul unde acestea se desfășoară, când au fost somați de către organizatori, împuterniciții acestora, organele de poliție sau jandarmerie;
  • să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume și să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

Este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legătură cu adunarea publică organizată, să se infiltreze în rândul demonstranților, cu scopul de a tulbura normala desfășurare a acestora. 

Jandarmeria este dedicată protejării și promovării drepturilor cetățenilor, iar eforturile vor fi îndreptate, în mod constant, spre asigurarea unui climat de ordine, siguranță și respect reciproc în timpul mitingului! 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,941FaniÎmi place
1,743CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI