UN NOU MANAGER INTERIMAR LA SPITALUL CLINIC MUNICIPAL DR. GAVRIL CURTEANU. DIN ORADEA

703
Laurențiu Chiană
Laurențiu Chiană

Începând de luni, 1 februarie 2021, spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea are un nou manager interimar, după ce primarul Florin Birta a semnat dispoziția de numire a domnului Laurențiu Chiană în această funcție.

„Începând cu data de 1 februarie, doamna Maria Silaghi a renunţat la funcţia de manager al Spitalului Municipal din Oradea, astfel că am semnat o dispoziţie pentru numirea în funcţia de manager interimar a domnului Chiană Laurenţiu începând cu data de 1 februarie 2021″, a spus primarul Florin Birta, adăugând: „Domnul Chiană este colegul nostru, consilier local la al doilea mandat și are o experienţă vastă atât în domeniul medical privat cât şi militar. Totodată, vreau să-i mulţumesc doamnei Silaghi pentru toată activitatea, iar domnului Chiană îi urez mult succes”.

Laurențiu Chiană este de profesie biolog, iar din anul 2010 este proprietarul unei laborator de analize medicale. Conform dispoziției primarului, noul manager interimar va ocupa această funcție maximum 6 luni, perioadă în care Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Municipal Gavril Curteanu va organiza un concurs pentru ocuparea funcției de manager.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.