Un nou curs de formare pentru arbitrii de fotbal

119

Asociația Cavalerii Fluierului Bihor, în parteneriat cu Comisia Județeană a Arbitrilor Bihor, organizează un nou curs de formare pentru arbitrii de fotbal.

 

Sunt așteptați atât băieți, cât și fete, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani. Taxa de înscriere este de 150 de lei, iar locurile sunt nelimitate, după cum anunță organizatorii.

Înscrierile se fac la sediul Asociației Județene de Fotbal Bihor, situat în Piața 1 Decembrie, nr. 46.

Data limită de înscrieri este 21 octombrie, iar informații suplimentare se pot obține și pe www.cjabihor.ro, la adresa de e-mail [email protected] și la numărul de telefon 0259 414 866.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.