10.3 C
Aleşd
marți, 27 februarie 2024

Un nou cinema în Oradea

Cinema Palace, este încântat să anunțe deschiderea oficială a unei noi locații, în cadrul FUN HUB, un concept inovator de divertisment din Oradea Shopping City. Evenimentul de inaugurare va avea loc în data de 3 februarie, începând cu ora 12:00.

- Publicitate -

Noua locație promite o experiență cinematografică de calitate superioară, fiind echipat cu proiectoare de ultimă generație Sony 4K, garantând astfel o calitate a imaginii remarcabilă. Cu 5 săli spațioase, sunet de înaltă calitate și o atmosferă modernă și confortabilă, Cinema Palace se îndreaptă să devină o destinație alternativă a cinefililor din Oradea și din împrejurimi.

De asemenea, aceștia nu vor simți lipsa gustărilor preferate, deoarece oferta include o gamă variată de delicii pentru toți iubitorii de film.

Pentru a marca această ocazie specială, în weekendul 3-4 februarie, Cinema Palace oferă clienților săi oferte speciale:

Popcorn GRATUIT pentru primii 100 de clienți care achiziționează bilete la film, meniurile mari la preț de meniu mediu, si multe alte surprise.

FUN HUB reunește mai multe unități de divertisment sub același acoperiș, oferind o varietate de experiențe pentru toate vârstele: Pingwin Kids, spațiu de petreceri pentru copii, Shot Caffe Bowling & Biliard, Jumping House, pizzeria VezuV Flavour Artisans, urmând să deschidă și alte unități, inclusiv Street Coffee Roasters, la etaj.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,941FaniÎmi place
1,743CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI