Un Mercedes a luat foc în timpul mersului (video)

588

În cursul dimineții zilei de luni, 28 decembrie, în jurul orei 09.00, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism care rula pe strada Calea Sântandreiului, din municipiu.

 

​Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au stins flăcările, care cuprinseseră autovehiculul aproape în totalitate, în circa 10 minute. 

​Incendiul, provocat cel mai probabil, de un conductor electric defect, a afectat mașina în proporție de aproximativ 80%.​

Din fericire, nu au existat persoane rănite, șoferul reușind să iasă la timp din autoturism.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.