Un cap tractor a luat foc joi seara, la iesirea din Oradea spre Osorhei (video)

825

Cabina unui autotren a luat foc în mers, la ieşirea din municipiul Oradea spre Oşorhei, în zona sensului giratoriu de la ieşirea din oraş, la intersecţia cu DN 1.

Pompierii au fost anuntati la ora 18:32 si la fata locului au plecat echipaje cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma. Cand au ajuns, pompierii au vazut ca ardea capul de la tractor, dar nu era pericol de extindere la remorca. De siguranta, remorca (incarcata cu hrana pentru animale) a fost decuplata. Incendiul, izbucnit se pare, de la un scurtcircuit, s-a soldat fara victime, dar capul de tractor a ars pe jumatate.

Traficul rutier a fost blocat o perioadă până la îndepărtarea capului tractor de pe carosabil.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.