Un bihorean a acroșat cu oglinda maşinii un tânăr și a fugit de la locul accidentului

821
Ambulanța Aleșd-800x450
Foto caracter ilustrativ
 

Miercuri, 24 septembrie, la ora 20.10, pe D.N. 79/B, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția PTF Salonta către

 

Salonta, a acroșat cu oglinda retrovizoare dreapta un tânăr de 18 ani, din comuna Cherechiu, județul Bihor, care se deplasa pe jos, în aceeași direcție. 

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul faptei, fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii rutieri din Salonta.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.