Un biciclist beat a murit după ce a produs un accident rutier

1050
Biciclist acroşat de o maşină, la Aleșd 2 -800x450
Foto caracter ilustrativ

Un accident rutier s-a soldat cu decesul unui bihorean, marți, la prânz, pe un drum național din afară localității Săcuieni.

“Marți, 10 decembrie, la ora 11.43, pe D.N. 19/B, în afara localității bihorene Săcueni, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Marghita – Săcueni, la intersecția cu un drum de acces a accidentat un bărbat de 50 de ani, din Săcueni, care circula pe bicicletă și nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”Oprire”, intrând de pe drumul de acces pe D.N. 19/B”, informează comisar-șef Alina Fărcuța.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că biciclistul prezenta o concentrație alcoolică de 0,79 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, unde a decedat în cursul nopții de 10 spre 11 decembrie.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.