Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din Bihor

1282
Bicicleta accident
Foto caracter ilustrativ

Accident grav în afara localității bihorene Curtuișeni. Un biciclist a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani.

„Sâmbătă, 1 ianuarie, la ora 17.50, pe D.N.19, în afara localității bihorene Curtuișeni, un bărbat de 32 de ani, din Curtuișeni, în timp ce conducea un autoturism înspre Satu Mare, a accidentat un bărbat de 63 de ani, din comuna Pișcolț, județul Satu Mare, care se deplasa pe o bicicletă, în aceeași direcție, nefiind echipat corespunzător pentru circulație pe timp de noapte și fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescente”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.