Un bărbat din Oșorhei, dat dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

3308
SZEKELY MIKLOS ISTVAN
SZEKELY MIKLOS ISTVAN

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 

Polițiștii Postului de Poliție Oșorhei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați, la ianuarie a.c., de familia unei bărbat de 52 de ani, din localitatea bihoreană Oșorhei SZEKELY MIKLOS ISTVAN că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 2decembrie 2019, în jurul orei 08.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,75, 70 kg., faţă ova, ochi verzi, păr grizonat, tuns scurt, cu calviție frontală, constituție atletică, poartă ochelari de vedere, prezintă o aluniță pe obrazul drept.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.