Un barbat din Oradea a fost dat disparut de familie | L-ATI VAZUT?

250
Kiss-Gabor-disparut-Oradea-1062x550-800x414
Kiss Gabor
 

Un barbat de 51 de ani din municipiul Oradea este dat disparut de familia lui, dupa ce acesta a fost vazut ultima data, in luna aprilie 2018, in Piata Mare din municipiul Oradea, ajutand pe cineva la un stand.

Barbatul se numeste Kiss Gabor si locuieste in cartierul Nufarul, sufera de o afectiune a laringelui si nu poate vorbi. Era imbracat sport si purta o sapca tip baseball. Barbatul este operat si are o icizie pe gat, in zona laringelui

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla bărbatul sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

De asemenea, fiica acestuia, roaga pe oricine poate da informatii, ca poate suna si la telefon +36303375552.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.