Un bărbat de 35 de ani a vrut sa violeze o femeie de 88 de ani!

1152
rerinut poliție-800x500
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 13 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Postului de Poliție Dobrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați telefonic de un bărbat de 47 de ani, din localitatea bihoreană Topa de Sus, că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 07.00, un bărbat de 35 de ani, din comuna Ceica, județul Bihor, ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Topa de Sus care aparține soacrei sale, o femeie de 88 de ani și a încercat să o violeze, nereușind.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat persoana bănuită de comiterea faptei la aproximativ 30 de minute de la primirea sesizării, pe raza localității bihorene Corbești.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș l-au reținut pe bărbatul de 35 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Joi, 14 iunie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Beiuș a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.