Un bărbat de 32 de ani este căutat de poliţiştii bihoreni

5525
OLAH MIHAI
 

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați vineri, 25 octombrie a.c., de familia unui bărbat de 32 de ani, din comuna Drăgănești, sat Grădinari, județul Bihor OLAH MIHAI că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 24 octombrie, în jurul orei 10.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,72 m., 67 de kg., faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr brunet, cu calviție frontală, constituție atletică, poartă barbă, fără alte semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză de trening bleumarin și pantofi sport albi.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.