Un bărbat cu coronavirus s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Municipal dr. Gavril Curteanu din Oradea

2414
Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a fost ținta unui atac cibernetic

Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00.

Bărbatul era internat în cadrul Spitalului Municipal dr. Gavril Curteanu după ce a fost confirmat cu virusul covid-19. Acesta s-a îmbolnăvit după ce a intrat în contact cu o altă persoană infectată cu coronavirus.

Pacientul era supravegheat îndeaproape deoarece era în sevraj etilic. Bihon.ro scrie că bărbatul a fost verificat de cadre medicale cu aproximativ 10 minute înainte să se arunce de la geam. Mai mult, acestea chiar au închis geamul salonului în care se afla pacientul. În urma saltului, bărbatul nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Bărbatul fusese adus inițial de la Spitalul din Salonta la secţia de Psihiatrie a Spitalului Curteanu. Şi acolo a fost agresiv aruncând cu diverse obiecte în îngrijitori. Apoi, pentru că a fost confirmat cu Covid, a fost transferat la Spitalul Municipal dr. Gavril Curteanu, scrie aceeași sursă.

În cauză nu sunt suspiciuni de crimă. Totuşi, polițiştii fac anchetă penală sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.