Un bărbat confirmat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din spital

669
Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a fost ținta unui atac cibernetic
 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea au în lucru un dosar al unui bărbat diagnosticat cu coronavirus, care a plecat de la Urgențe când i se făceau actele de internare.

S-a întâmplat acum o săptămână, în data de 23 august, în jurul orei 21:50, când omul a fost adus de la Marghita la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea – unitate principala Covid în Bihor. În timp ce i se întocmeau actele de internare, bărbatul a plecat de la Biroul Primiri Urgențe.

Bărbatul e acum cercetat pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a bolilor, faptă pedepsită de Codul penal.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.