Un bărbat a murit pe loc, după ce a căzut dintr-o căruță

4112
Căruța
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-o căruță condusă de un consătean beat.

Sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 10.25, pe o stradă secundară din localitatea bihoreană Hidișelu de Sus, un bărbat de 46 de ani, localnic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, ar fi condus în mod necorespunzător un vehicul cu tracțiune animală, neînregistrat, iar la un moment dat, un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate, care se afla în căruță, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului, bărbatul de 65 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Bărbatului de 46 de ani, care conducea vehiculul cu tracțiune animală, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rurier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.