Un bărbat a murit lovit de mașină după ce a traversat șoseaua prin loc nepermis

1796
Smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat de 56 de ani şi-a pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi în urma unui grav accident petrecut pe DN1.

“Miercuri, 11 decembrie, la ora 22.25, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Sântion, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturismul pe direcția Borș Oradea, pe banda a doua de circulație, a accidentat un bărbat de 56 de ani, din Polonia, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public, prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a direcției sale de deplasare”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 56 de ani a suferit multiple leziuni, în urma cărora a decedat în cursul nopții de joi, 12 decembrie, în spitalul în care fusese internat pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.