Un bărbat a fost prins transportând 2.500 de pachete de țigarete nemarcate

243
foto 2 tigarete confiscate-800x591
Foto © IPJ Bihor

Marți, 1 octombrie, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au prins în flagrant delict un bărbat de 51 de ani, din Oradea, în timp ce transporta cu un autoturism, proprietate personală, condus de un orădean de 50 de ani, 50.000 de fire de țigarete (2.500 de pachete de țigarete) nemarcate.

Cele 50.000 de țigarete nemarcate au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor, prejudiciul estimat fiind de 25.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a peste 10.000 țigarete (…).foto 3 tigarete confiscate-800x483 foto 1 tigarete confiscate-800x471

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.