Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire abandonată

1769
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat a fost găsit joi dimineață decedat într-o clădire abandonată de pe strada Matei Corcin, din zona cartierului Episcopia din municipiul Oradea.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un bătrân, care ar fi decedat în urmă cu câteva zile, fiind descoperit abia joi dimineață. Bihon.ro scrie că, acesta ar fi fost găsit semi-dezbrăcat, nepurtând pantaloni.

Un echipaj SAJ s-a deplasat la fața locului în urma unui apel la 112, dar din păcate medicii de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru victimă. Echipajul SAJ i-a constatat decesul, care ar fi survenit în urmă cu câteva zile, notează aceeași sursă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, „din primele verificări efectuate, nu a putut fi stabilită identitatea persoanei, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea – Biroul de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei continuând cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru identificarea persoanei decedate și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent nu există suspiciuni că persoana decedată ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a mai spus Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.