Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire abandonată

1776
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat a fost găsit joi dimineață decedat într-o clădire abandonată de pe strada Matei Corcin, din zona cartierului Episcopia din municipiul Oradea.

 

Potrivit primelor informații, este vorba despre un bătrân, care ar fi decedat în urmă cu câteva zile, fiind descoperit abia joi dimineață. Bihon.ro scrie că, acesta ar fi fost găsit semi-dezbrăcat, nepurtând pantaloni.

Un echipaj SAJ s-a deplasat la fața locului în urma unui apel la 112, dar din păcate medicii de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru victimă. Echipajul SAJ i-a constatat decesul, care ar fi survenit în urmă cu câteva zile, notează aceeași sursă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, „din primele verificări efectuate, nu a putut fi stabilită identitatea persoanei, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea – Biroul de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei continuând cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru identificarea persoanei decedate și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent nu există suspiciuni că persoana decedată ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a mai spus Fărcuța.

 

Urmărește-ne și pe Google News