Un bărbat a decedat după ce a pierdut controlul bicicletei și a intrat cu viteză în gardul unei case

2533
Biciclist acroşat de o maşină, la Aleșd 2 -800x450
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 15 septembrie, la ora 10.13, în municipiul Beiuș, un bărbat de 68 de ani, din Beiuș, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Trandafirilor, la intersecția cu strada Florilor, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcției și s-a lovit de gardul unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, biciclistul a decedat.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, duminică, la ora 16.00, în localitatea bihoreană Almașu Mare, un minor localnic de 7 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe stradă laterală, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri din Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.