Un autoturism a luat foc în mers, pe o strada din Oradea

391
 

În dimineața zilei de miercuri, 8 decembrie, în jurul orei 08.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Detașamentului 1 Oradea au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat în mers, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent, cu degajări mari de fum, la compartimentul motor, existând riscul extinderii acestora la întregul autovehicul.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și limitând astfel efectele negative ale evenimentului. 

Flăcările, izbucnite, cel mai probabil, în urma scurgerii de ulei pe țeava de eșapament, au afectat materialele combustibile din compartimentul motor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.