Un adolescent de 17 ani a furat o maşină şi a produs un accident. Tânărul s-a răsturnat cu autoturismul

696
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

Un accident rutier a avut loc marţi, 11 august, la ora 04.15, pe drumul judeţean 795A, între localităţile bihorene Oșand și Husasău de Tinca.

Marţi, 11 august, la ora 04.15, pe drumul judeţean 795A, între localităţile bihorene Oșand și Husasău de Tinca, un tânăr de 17 ani, din Oșand, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un autoturism al familiei, pe care este bănuit că l-ar fi sustras în scop de folosinţă, dinspre Oșand înspre Husasău de Tinca, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 17 ani care a condus autoturismul, o minoră de 14 ani, un alt tânăr de 18 ani, ambii din Oşand şi un alt minor de 14 ani, din comuna Socodor, judeţul Arad, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital. De asemenea, un alt tânăr de 17 ani, din Oşand, pasager în acelaşi autovehicul, a suferit leziuni uşoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului  Drumuri Naţionale şi Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.