Un adolescent de 16 ani este dat dispărut. L-ați văzut?

341
COVACI SAMUEL
COVACI SAMUEL
 

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

​Miercuri, 15 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștiiSecției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul zilei de 14 septembrie a.c., un minor – COVACI SAMUEL, de 16 ani, din comuna Paleu, sat Paleu, județul Bihor, a plecat voluntar de la casa de timp familial în care era instituționalizat şi nu a mai revenit.

​Acesta a mai fost plecat în repetate rânduri, revenind sau fiind găsit de polițiști de fiecare dată.

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,63 m înălțime, aproximativ 47 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt.

​ÎMBRĂCĂMINTE: tricou negru, pantaloni de trening negri cu alb, pantofi sport albi. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.