Ucrainencele prezente în trafic, întâmpinate cu flori, dulciuri și cafea, de polițiștii bihoreni

772

Marți, 8 martie, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii împreună cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier și polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor alături de reprezentanții Asociației pentru Educație și Siguranță Rutieră acţionează în trafic, pe raza Municipiului Oradea și pe toate drumurile naționale din județ, pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic, marcând astfel, simbolic, Ziua Internaţională a Femeii.

 

La primele ore ale dimineții, pe D.N.1, în afara localității bihorene Oșorhei, doamnele și domnișoarele din Ucraina, prezente în trafic, în calitate de conducător auto sau de pasager, au fost întâmpinate de polițiștii bihoreni și partenerii de program cu flori, apă și cafea, o vorbă caldă și recomandări prețioase. 

De asemenea, copiii acestora au fost serviți cu dulciuri și cu ceai cald, iar domnii cu cafea, pentru a se revigora, gestul polițiștilor bihoreni aducându-le tuturor zâmbetul pe buze și speranța în suflet.

Acțiunile polițiștilor bihoreni continuă în Piața Unirii din municipiul Oradea, unde, începând cu ora 11.30, doamnele și domnișoarele aflate în trecere vor fi așteptate cu flori, care vor avea atașate mesaje preventive scurte, dar de impact.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.