TUTUN PENTRU FUMAT, CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

105
TUTUN PENTRU FUMAT
Foto ©️ IPJ Bihor
 

2,5 kg. de tutun pentru fumat, fără documente legale, confiscate de polițiștii din Marghita de la un localnic din Abram.

Sâmbătă, 6 februarie, la ora 19.45, pe strada Unirii din municipiul Marghita, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Marghita au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din comuna Abram, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit un sac negru, din plastic, în care se aflau 5 pungi care conţineau o materie vegetală cu textură uscată, de culoare brun-deschis, cu aspect de tutun, cu greutatea totală de 2,5 kg., fără documente de proveniență.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea peteritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a (…) 1 kg tutun de fumat”.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.