Tutun ascuns în maşină, descoperit în P.T.F Valea lui Mihai

97

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai  au descoperit, ascunse într-un autoturism condus de un cetăţean român, peste 13 kilograme de tutun ce urmau să fie introduse în ţară fără documente legale. 

În data de 20.09.2020, în jurul orei 14.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român A.S., în vârstă de 31 ani, cu domiciliul pe raza județului Bihor.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în maşină, într-un geamantan,  mai multe pungi ambalate care conţineau cantitatea totală de aproximativ 13 kg  tutun.

În cauză, poliţiştii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de tutun, în valoare de 1.300 lei şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

În cadrul cercetărilor, persoana în cauză a declarat că a cumpărat tutunul din Ungaria pentru consum propriu. 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.