Tupeu în traficul rutier – La plimbare cu scuterul şi ATV-ul fără permis

674
scuter fără permis
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 4 august, la ora 18.15, pe drumul județean 767/A, în localitatea bihoreană Burzuc un tânăr de 19 ani, din comuna Tileagd, județ Bihor, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat.

 

Tot duminică, la ora 18.15, tot în localitatea bihoreană Burzuc a fost depistat în trafic un bărbat din localitatea Bălaia, județ Bihor, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal.

De asemenea pe parcursul zilei de duminică, 4 august la ora 18.15, pe drumul județean 767/A, tot în localitatea bihoreană Burzuc, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din comuna Tileagd, județ Bihor, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Și în aceast caz a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.