Trei tineri reținuți pentru trafic de droguri. Unul riscă să ajungă după gratii 

2097

Trei tineri din Oradea au fost reținuți, în urma a patru percheziții domiciliare efectuate joi de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Oradea, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Unul dintre aceștia va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În urma perchezițiilor, au fost confiscate timbre LSD, cannabis, ecstasy, substanțe psihoactive și bani.

 

Potrivit IPJ Bihor, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, toate din municipiul Oradea, ar fi transportat, comercializat, livrat și oferit spre vânzare droguri de risc și mare risc (timbre LSD, MDMA, cannabis și substanțe psihoactive) către diverse persoane din municipiul Oradea, la un preț care ar fi variat în funcție de cantitatea tranzacționată.

„În urma pechizițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 230 de grame de cannabis, 128 de timbre LSD, 80 de grame de substanțe psihoactive, 5 comprimate ecstasy, 2.450 de lei, 3 cântare de înaltă precizie și un telefon mobil.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane.

Procurorul D.I.I.C.O.T a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 3 dintre tineri, iar unul dintre aceștia va fi prezentat, în cursul acestei zile, la Tribunalul Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta”, a transmis Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.