Trei persoane rănite după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum din Bihor

3155
Smurd autospecială
Foto caracter ilustrativ

Un accident rutier a avut loc duminică, 20 septembrie, la ora 13.30, pe drumul comunal 7, în afara localității bihorene Șilindru.

Un bărbat de 66 de ani, din comuna Șimian, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Șilindru – Săcueni, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a sensului de deplasare, a intrat în derapaj, apoi a pătruns pe sensul opus de circulație și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și un bărbat de 56 de ani, din Șimian, pasager al său, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, o femeie de 50 de ani, tot din Șimian, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.